26 Kasım 2010 Cuma

GÖZNURU EKİBİNE TEŞEKKÜRLER





Göznuru ekibine teşekkürlerimi iletmeden geçemicem :),gerçekten bukadar sıcak,bukadar profesyonel bir ekiple dünyanın kanalı trt 1 göznuru programında olmak çok güzeldi.


Kısaca hikayeyi anlatyım sizlere tabi beni dinlemek isterseniz :)


Arkadaşlarım dostlarım boş boş tv izlemektense butarz eğitici öğretici programları izlemeyi seviyorum,hem kendimi geliştiriyorum hemde etrafıma farklı işler sunmaya çalışıyorum,derken göznuru programı girdi hayatıma ve çıkamıcak eminim :)


gönuru ekibi yönetmeni haldun bey şahane biri ellerine sağlık herşey dörtdörtlük hazırlanmış.


güldem zehra hanım her saniyesi neşe dolu hep gülen bir sunucu ki: inanın normal zamanında bile güler yüzlü neşeli :) allah yüzündeki gülümsemeyi eksik etmesin.


Benim gününde konuk olan hüseyin turan çok espirili bir sanatçı gerçekten MUHTEŞEM bir ses var canlı canlı dinlemek büyüüük bir ayrıcalıktı gerçekten,okadar çocuguna düşkün ki koluna leylanın dogdugundaki ayak izini dövme yaptırmış,yok böyle bir güzellik şahane baba figürü.


aynı eşim :) nazarladan sakınsın rabbim böyle güzel aileleri.


yani kısaca büyük bir heyecanla gittim hala heyecanlıyım bu güzel heyecanı yaşamaktan çok onur duydum


yönetmeninden sunucusuna,orkestrasından mutfaktaki arkadaşlara,set ekibinden tüm çalışanlarına kadar herkese teşekkür ederim sevgiler...


13 yorum:

  1. seni orada seyretmek benim için büyük keyifti canım... Yolun açık olsun...

    YanıtlaSil
  2. Sizin adınıza sevindim ,ayrıca patiklerinize bayıldım kurbağalı ve inekli olana özellikle bende yakın zamanda çalışmak istiyorum müsadenizle tabi görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  3. caım arkadaşım yaseminim bende seni izlicem çok heyecanlıyım ve çok gururluyum.rabbim yolunuhep açık etsin arkadaşım seninde.

    şule hanımcım ne demek tabiki çalışabilirsiniz gurur duyarım :)

    YanıtlaSil
  4. Zehra'cım hepsi çok güzel amaaaaa altıncı resme bittim. Annelik bu işte. Nasıl da şevkatle sarıp sarmalamışın kuzuyu, kuzu da seni :) Başarıların daim olsun. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Canımmmm,büyük bir keyifle ve gururla izledim seni.Ne diyebilirim ki süperdin yaaa süper.
    Güzel kızını gördüm,tv nin içine girip kuağıma alıvermek geldi içimden.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. merhabalar,blogunuzu yeni keşfettim,maşallah ne güzel çalışmalarınız var tebrik ederim:)televizyonda sizi izlemek isterdim ama daha yeni haberim oldu.ne mutlu size:))
    ben de örgü örmeyi çok seviyorum.daha önce bir iki kez oyuncak da örmüştüm,kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum.blogunuzdan istifade edeceğime eminim.şimdiden teşekkürler:)

    benim de örgülerimi paylaştığım bir blogum var:filizinevi.blogspot
    bana da beklerim:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. filizcim ne mutlu sana olsun hayatım daha çok izliceksiniz bu gidişle :) hiç merak etme yorumdan sonra siteni gelip gezicem canm titizlikle bakıcam işlerine...

    nurşencim inan başımı kaldırıp kızımı görünce bana doğru gelirken büyük bir heyecan hissettim sanki ilk defa yüzünü görüyormuşum gibi çok şaşırdım :) çünkü uyuyordu cadı kalkmış ben yokum bastı resmen sütüdyoyu :) ona sarılma anımı gördüysen herşeyi anlamışsın zaten sımsıkı sarıldım sizlerinde yerine :)

    dilek hanım tek kelimeyle kuzum gerçekten tşk ederim.

    YanıtlaSil
  8. zehraaammm sen ne tatlı kadınmışsın ayol:))Televizyonda izlerken içimden kocaman bir ahhh geçirdim ...Brova vallahi bizim kadınolmak ekibinin her bir üyesi kendini aşmış işler yapıyor süperdin...En çok da gülüşünle ellerine bayıldım kırmızı ojelerle Emel Sayın yanında halt etmiş...hayırlı işler bol kazançlar diliyorum arkadaşım...(yasemini de unutmamdın programda vefalı arkadaşlar sizi:))

    YanıtlaSil
  9. canım aslım sağol bitanem negüzel iltifatlar bunlar ya harikasın.canım beim bende ellerimi çok severim ama burnumu sevmiyorum yandan çekmeyinnn diye çıldırdım valla :).
    harika bir ekiple çalışınca böyle güzel oluyor,ya çok kilolu çıkmışım nedense 62 kiloyum duba gibi çıktım nedense tv şişman gösteriyor aldanmayınnn :)))).yasemin cnm ya allah herkesin yolunu açık etsin herkesin kalbine göre versin inşallah.
    birgün oralara gelirsem kapınızı çalıcam ben geldimm diye haberin olsun aslım yağmurunu ısırcam :).

    YanıtlaSil
  10. selamlar ablacım programı izliyorum fakat senın oldugunu bılsem daha dıkkatlı ızlerdım elıne emegıne saglık bende gıtmeyı katılmayı cok ıstıyorum fakat mardinde oldugum için biraz zor sanırım sevgıler

    http://gulengorucu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. programı keyifle izledim. Çünkü yaptıkalrınıza bayılıyorum. Siz böyle başarılı olduktan sonra tüm kapılar sonuna kadar açıklacaktır eminim. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  12. selma hanımcım teşekkür ederim ne mutlu olzaman bana :)))iyidileklerin için çok teşekkür ederim cnm :)

    adsız arkadaşım olsun canım birdahaki sefer aa işte zehra abla diyerek izlersin bitanem :)

    YanıtlaSil
  13. Canım,tv de seni izlerken gurur duydum:)Kadınlarımızın böyle üretken olması beni çook mutlu ediyor..Şansın bol olsun..
    Sevgilerimle ..tülay..

    YanıtlaSil

PAYLAŞIMIN EN GÜZEL ÖDÜLÜ YORUMLARINIZDIR,VE SENİN FİKRİN BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...