29 Şubat 2012 Çarşamba

Kartalkaya'yı Ateşleyenler

Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?

Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye



Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana beyaz VAIO'yu seçti.
sony-vaio
Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…

Bir bumads advertorial içeriğidir.

24 Şubat 2012 Cuma

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı’nı Yıktı!




Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

17 Şubat 2012 Cuma

Her insan kendine yakışanı yapar....





Şaşkın şirin babam,Çok bilmiş gözlüklüm :) ve aşık olduğum şirinem :) aslında eksikler ama devam edicem geri kalanına oyuncak dünyamı dahada çok geliştiricem daha çok oyuncağım olsun istiyorum (kendim için istiyorum :) çaktırmayın ) köyüm yakında biter inşallah :)
Altındaki resimlere gelince ben,kızım ve oyuncak dünyamız :) bir haber için çekim vardı oradan çekilmiş resimler ,haberin ayrıntılarını da yayınlarım yayına alındığı zaman.Güzel bir çekim olduğuna inanıyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum yayın zamanını

"Her insan kendine yakışanı yapar,KALİTE asla tesadüf değildir"

cümlesini kendi üzerime alınıp yazımı bitirmek istiyorum :)

14 Şubat 2012 Salı

Aşk Tek Beden Olabilmektir


Sevmek sevilmek çok güzel şeydir,Bu anlamlı duygunun sadece 14 şubatta değil her gün anılmasını ister gönül :)
Bu sebepten aşk tek beden olabilmektir dedi Evinneşesi :) bu şirin kuğularda tığım ve ipimle buluşup bu gece ve hayatları boyunca tek beden olarak kalmaya söz verdiler bana :).En büyük sevgi annedir,babadır çocuktur,eştir,ailedir,dosttur, ben bu saydıklarımı çok seviyorum ve onlarla tek beden olmaktan gurur duyuyorum.
14 Şubat sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaşlar....

8 Şubat 2012 Çarşamba

Edi ve büdü :)

Büyük bir sabırla ördüm bitirdim ve geldim :) çakmalarına acele ile örülmüşlerine pek benzemiyor değilmi :))))

6 Şubat 2012 Pazartesi






Yaz cıvıltısını duyuyorum ya siz?
Siz de duyuyorsanız hadi birlikte örelim o zaman











2 Şubat 2012 Perşembe

Gözlüklü şirin ve hikayesi :)

Bağlantı
Ewet aslında bir önceki postumda ediyle geleceğimi söylemiştim fakat biter bitmez hemen bunu eklemek istedim. Uzun çok uzun zaman olmadı belki ama aslının başlattığı kampanya için ördüm bu gözlüklü şirini ve daha dün başladım bugün bitirdim inşallah yanına birkaç parça birşey alıp gidicek gözlüklü şirin o kampanyaya destek için.Şimdi sıra geldi bu güzel hediyeleri yollamaya :)
http://asosh1.blogspot.com/2012/01/duygusallk-diz-boyu.html
Aynı zamanda
Bu gece peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa SAV ‘in dünyaya şereflendirdiği gecedir. O peygamber ki insanların sapıklıkta sınır tanımadığı, cehalette en üst seviyelere ulaştığı, küfür ve şirkin kölesi olduğu bir zamanda dünyaya şeref vermiş ve dünyaya ilahi bir nur, rahmani bir şifa olmuştur. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
Tüm Müslüman Aleminin Mevlüt Kandili Mübarek Olsun

anne bebek dergisi

BağlantıAslıhan gündüz ve anne bebek dergisi bu dergiden herşey var kısaca yok yok,çocuğunuzla ilgili skıntılarınız,aşamadığınız sorunlarınız varsa işte çözüm yolunu gösteren bir dergi.
aynı zamanda sizlere de yer veren bir dergi :) sizde dergide yer almak isterseniz http://aslihangunduz.blogspot.com/2010/12/blogunuz-anne-bebek-dergisinde-olsun-mu.html bloğa bir uğrayın :)
sevigle kalın.

1 Şubat 2012 Çarşamba

Westwing'den Sizlere Özel 15 TL Hediye Çeki!









Westwing nedir? Almanya’da başlayan müthiş bir özel alışveriş hareketi. An itibariyle 20 ülkede faaliyette olan, ev ve yaşam konseptli ürünleri %70’e varan indirimlerle satın alabileceğimiz bir online alışveriş klübü. Westwing Home & Living, stil sahibi evlerin yeni adresi niteliğinde. Westwing Ailesi, Westwing Türkiye’deki birbirinden özel markaları ince eleyip sık dokuyarak belirliyor, editörler tarafından belirlenen özel konseptlerle ekranımıza düşüyor.

Peki kimin başının altından çıktı bu fikir? Dünyanın en çok satan dergisi Elle ve Elle Decoration’da uzun yıllar editörlük yapan Delia Fisher, Almanya’da Westwing akımını başlattı. İyi de yaptı! Şimdi Türkiye’de online alışveriş ve stil önerilerinde bambaşka.

Westwing Türkiye, tabi ki bundan ibaret değil. Online dergi bölümü de mevcut. Aynı zamanda dünyadan farklı yaşam stillerinin, son trendlerin ve tasarım harikalarının yer aldığı bir ilham kaynağı. Ev yaşamına dair ipuçları, pratik dekorasyon tüyoları da cabası.

En özel markalar, titizlikle hazırlanan koleksiyonlar ve müthiş indirimler... Bo Concept, Koleksiyon, Maxxdepo gibi tasarım öncüleri seçiliyor. Diğer alışveriş sitelerinden bir başka farkı da stil önerileri, dekorasyon ipuçları, en yeni trendler ve dünyadaki dekorasyona dair olup bitenlerin de yer alması.

Bize de böylesine güzel özelliklere sahip bir stil öncüsü www.westwing.com.tr ailesine dahil olmak ve bu özel klübe dahil olmak kalıyor. Görünen o ki, hepimizin dilinden düşmeyecek bu format, fenomen olmaya aday.

Size özel 15 TL indirimden yararlanmak için tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...